PHP-s:
Mozgáskert - Logó Mozgáskert - Csík
Főoldal Órarend Fejlesztőkert Táborok Terembérlés Galéria Elérhetőség

Vékás Viktória vagyok okleveles Hatha, aerial és restorative aerial jógaoktató. Már kiskorom óta nagyon fontos szerepet játszik az életemben a mozgás 8 évig jazzbalettoztam. A jógával 2008-ban találkoztam először. Az elején a jóga a mozgás örömét jelentette számomra, majd egyre inkább vált az útkeresésem részévé. 2016-ban értem meg rá, hogy úgy érezzem, szeretném elmélyíteni ezt a tudást, amit az órákon és kisebb tanfolyamokon szereztem, majd végül sikeres Hatha jógaoktató oklevelet szereztem a Baraka jógaiskolában. Úgy gondolom, hogy a mai rohanó világunkban a jóga egy tökéletes mozgásforma, ha munka vagy a mindennapi gondok után szeretnél egy kicsit elrohanni a világ elől. A jóga nekem egyet jelent a tudatos életformával, a harmóniával: testemben, lelkemben és a gondolataimban.

JÓGA

A jóga óráimon és az életben is az egyensúlyra törekszem, Éljünk gyorsan, majd lassan. Mozogjunk, majd maradjunk mozdulatlanok. Öleljük át az összes oldalunkat, és éljük meg hitelesen igazi önmagunkat. Legyünk bátrak és merészek, hangosak, de egészítsük ki azzal a képességgel, hogy megtaláljuk a csendet, a türelmet, a szerénységet és a békét, ebben a szellemben tartom az óráimat is. Számomra a jóga sokkal több, mint egy ászana vagy egy gyakorlatsor. A szívünk kitárásának nagyon nehéz feladata . Ez az én jógám. Ez az, ami segít nekem gyógyítani. Ez az, amit megpróbálok megosztani másokkal.

 

Szakirányú végzettségem:

Baraka jógaiskola- Hatha jógaoktató

Purnam Jóga-Aerial jógaoktató

Purnam Jóga-Restorative Aerial jógaoktató


Aerial kids gyereknek

Aerial kids óra pénteken Vikivel a Mozgáskertben!

Aerial Jóga gyerekeknek 8 éves kortól kezdő csoport indul minden pénteken 18 órától a Mozgáskertben

Szeretettel várom azokat a gyerekeket, akik szívesen ismerkednek a jógával és tanulnak izgalmas gyakorlatokat akár a talajon akár a levegőben a hammock ( selyemhinta) segítségével.

Öltözék: Minden kiálló dísztől, zipzártól mentes ruházat. Hónaljat és térdhajlatot takaró kényelmes ruha

Az aerial jógának nagyon sok jótekony hatása van
A hintázás, mászás, egyensúlyozás, kapaszkodás fejlesztőleg hat mind a fizikai testre mint mentálisan is.
Javítja a testtartást, növeli a hajlékonyságot, stresszoldó, segíti a koncentráció képességet

Szeretettel várok mindenkit!
Bejelentkezni szükséges, mert a hammockok száma korlátozott.

Vékás Viktória
0630-6397530
Vagy facebook üzenetben.


Óráim a Mozgáskertben Hétfő 19.00-20.30 Aerial jóga Péntek 17.00-18.00 Hatha jóga 18.00-19.00 Aerial kids 19.00-20.30 Aerial jóga felnőtteknek